En un acte públic realitzat el passat 20 de setembre a la seu social de la CMO, la Comunitat Minera Olesana i aigua.coop van lliurar a l’ajuntament el “Projecte bàsic per a la reutilització d’aigües grises i pluvials Complex esportiu Les Planes d’Olesa de Montserrat”.

La iniciativa va sorgir d‘aigua.coop per la preocupació que la cooperativa té de la situació hídrica del nostre planeta i en concret al municipi d’Olesa de Montserrat i ha estat realitzat dins del marc de la subvenció “Mesures de suport a projectes singulars d’intercooperació del cooperativisme, creació de cooperatives i projectes de suport a les cooperatives i entitats de l’economia social i solidària” de la qual ha estat beneficiària la Cooperativa.

L’acte el va presentar Joan Arévalo, president de la Comunitat Minera Olesana i d’aigua.coop i va fer valdre la necessitat de treballar conjuntament amb l’ajuntament i el fet que les cooperatives es basen en principis de gestió democràtica i participació activa de tots els seus membres i que aquestes no busquen només l’equilibri econòmic de la gestió, sinó que també tenen el propòsit de millorar el benestar de la comunitat en general. Posteriorment, Victor Viscor, de Societat Orgànica, va presentar l’Estudi tècnic i modelitzacions de comunitat hidrica en l’habitatge cooperatiu a partir de diferents exemples. A continuació Joan Arévalo i Marc Solà, arquitecte del projecte van exposar el projecte de reutilització d’aigües grises i pluvials amb l’objectiu que l’ajuntament el reculli i el faci possible. L’acte el va cloure el regidor de Planejament urbanístic, Marc Serradó. Entre els assistents també es va comptar amb el regidor d’Aigua i Energia, Ferran Cerdeira, altres membres del govern municipal i regidors del PSC i Olesa Oberta ECP.

El projecte l’impulsa Aigua.coop, Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Sostre Cívic, La Constructiva i Enginyeria Sense Fronteres. Promou Economia Social i Generalitat de Catalunya. Finança Ministeri de Treball i Economia Social.

Altres novetats!

Comença una nova temporada de concerts!

GrupClade