El Dr. Marc Franco serà el nou degà de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport

El Patronat ha nomenat nou director de Blanquerna al Dr. Jordi Riera i Romaní, catedràtic d’Educació de la Universitat Ramon Llull (URL) i degà de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport en dos períodes (de 1996 al 2004, i de 2021 fins l’actualitat). A més, Riera ha estat vinculat al Rectorat de la Universitat Ramon Llull del 2006 al 2020, on va ocupar diferents càrrecs, entre ells vicerector de Política Acadèmica i de Qualitat de la URL, i Adjunt al rector. Riera és diplomat en Magisteri per Blanquerna-URL, Llicenciat en Pedagogia i doctor en Pedagogia Social per la UAB. També és fundador i Investigador Principal (IP) del grup de recerca en Pedagogia, Societat i Innovació amb el suport de les TIC (PSITIC) de la FPCEE durant els darrers 25 anys. Participa habitualment com a ponent convidat en congressos i jornades, és autor de diversos articles i llibres i expert en temes d’Educació, Pedagogia Social i la Innovació Educativa. El Dr. Riera substitueix a la Dra. Giorgia Miotto, que va ser nomenada al setembre del 2021. Durant aquests tres anys Miotto ha liderat la institució, afrontant, en un context no gens fàcil, els reptes acadèmics i econòmics que s’han plantejat.

El nou degà de la FPCEE serà el Dr. Marc Franco Sola, fins ara vicedegà acadèmic de graus i innovació de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport. El Dr. Marc Franco és diplomat en Magisteri d’Educació Primària amb l’especialitat d’Educació Física i Llicenciat i Doctorat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per la Universitat Ramon Llull (URL). És professor a graus i màsters en Educació i membre del grup de Recerca i Innovació en Esport i Societat (GRIES) de la URL.

Els nomenaments els ha fet el president de la Fundació Blanquerna, el Dr. Josep Maria Carbonell, i es faran efectius l’1 de setembre del 2024.

Altres novetats!

La campanya de recollida de cereals 2024-2025 ja ha començat a la Cooperativa Plana de Vic

GrupClade