Aquest Nadal, Rebost Pagès(agroeconomat de la Cooperativa Plana de Vic) et convida a descobrir les nostres paneres de Nadal amb valor cooperatiu. Amb productes de cooperatives i agroproductors locals, oferim una manera especial de celebrar aquestes festes, combinant qualitat, sostenibilitat i compromís social.

 

Avantatges de comprar lots de Nadal amb productes cooperatius:
  1. Qualitat superior: Els productes cooperatius es produeixen amb cura i respecte, oferint un sabor intens i natural. Gràcies a la seva producció local i artesanal, cada article reflecteix l’excel·lència dels nostres agroproductors.
  2. Sostenibilitat ambiental: Comprar productes de cooperatives locals ajuda a reduir la petjada de carboni associada al transport de llarga distància. Així, no només estàs gaudint de productes frescos i nutritius, sinó que també estàs contribuint a la protecció del medi ambient.
  3. Suport al comerç local: Escollint productes cooperatius, estàs donant suport a les cooperatives i empreses locals, ajudant a mantenir l’economia local i promovent una economia circular que beneficia la comunitat.
  4.  Reducció del malbaratament alimentari: Els productes locals són menys propensos a malbaratar-se durant el transport. Comprar directament de cooperatives ajuda a evitar pèrdues i a assegurar que els aliments arribin frescos i en òptimes condicions.

 

Més opcions de regal:  Xecs cooperatius!

També pots optar per regalar xecs cooperatiusamb importacions de 30€ o 50€, perquè els teus éssers estimats puguin triar els seus productes preferits al nostre agroeconomat Rebost Pagès.

 

On ens trobes?

Visita’ns a: Ctra. Barcelona-Puigcerdà Km. 70,4 | 08503 Gurb.

Si vols més informació pots trucar al 607 951 983 ó enviar-nos un Whats App

També pots posar-te en contacte a través del correu electrònic  agrobotiga@planadevic.cat i et farem arribar el catàleg de paneres.

Aquest Nadal, tria regalar paneres amb valor cooperatiu de Rebost Pagès. Regala el millor de la nostra terra i celebra les festes amb productes que combinen qualitat, sostenibilitat i suport a la comunitat local.

 

Altres novetats!

Abacus Futur, un projecte editorial coral al servei de la llengua i la cultura catalana i de les idees transformadores del món

GrupClade  

 

 

 

 

 

 

 

Abacus Futur, un projecte editorial coral al servei de la llengua i la cultura catalana i de les idees transformadores del món