Un any més, Previsora General ha col·laborat, amb una aportació econòmica, amb les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (AFFAC) en l’organització del seu Curs Anual, que aquest any ha celebrat la sisena edició i ha girat entorn a conceptes de neuroeducació i educació inclusiva.

Els cursos anuals que organitza la AFFAC són espais formatius que posen a disposició de tota la comunitat educativa una serie de recursos i eines per ampliar i compartir coneixements.

La col·laboració de Previsora General amb la AFFAC s’emmarca dins de la seva missió de fer costat als actors de l’economia social, impulsant projectes que promouen la inclusió, la cooperació i el benestar col·lectiu. Com a mutualitat sense ànim de lucre, Previsora General dona suport a totes aquelles iniciatives transformadores a favor d’una educació de qualitat, inclusiva, democràtica i sostenible entenent que l’educació és un pilar fonamental per al desenvolupament d’una societat més justa i solidària, i és per això que, any rere any, reafirma el seu compromís amb aquestes iniciatives que contribueixen a l’enfortiment de les famílies i la seva implicació en la comunitat educativa.

Altres novetats!  

Paneres de Nadal amb valor cooperatiu a Rebost Pagès: aquestes festes regala el millor de la nostra terra

GrupClade