Amb motiu del Dia Mundial de l’Ètica, Pere Claver Grup comparteix la tasca que realitza des de 2009 a través del seu Comitè d’Ètica Assistencial (CEA) per garantir a l’organització un espai de reflexió que aborda els dilemes ètics que sorgeixen en l’àmbit assistencial.
Coneixem més sobre el CEA i la seva tasca per vetllar per la qualitat de l’assistència i protegir tant a les persones usuàries com als i les professionals de la mà de Marisa Garcia-Duran, coordinadora del CEA, i Mª José Navarro, directora de l’àmbit de Drets i Suports de Pere Claver Grup.
La reflexió ètica, necessària a l’àmbit assistencial
Des del 2009 el Comitè d’Ètica Assistencial (CEA) de Pere Claver Grup ofereix un espai de reflexió per abordar els dilemes ètics que sorgeixen en l’àmbit assistencial. Marisa Garcia-Duran, que lidera aquest òrgan des del 2020, ens explica com funciona el CEA, quins objectius persegueix i per què és tan important tenir-lo dins una organització que es dedica a l’atenció a les persones. Descobrim com la reflexió ètica pot millorar la qualitat de l’assistència i protegir els drets tant de les persones usuàries com dels i les professionals.